Engineering

Engineering

Cottus Engineering heeft de juiste medewerkers in dienst!

Engineering omvat de planning, constructie en ontwikkeling van grote bouwkundige of industriële projecten. De werkzaamheden op het gebied van engineering zijn zeer divers en complex. Cottus Engineering is specialist in het werven, selecteren en detacheren van mbo-, hbo- en academisch geschoolde mensen. Wij beschikken over een groot netwerk van ervaren professionals waarmee we u als opdrachtgever graag kennis laten maken.

Voor opdrachtgevers in verschillende sectoren houden onze engineers zich bezig met het ontwerpen en ontwikkelen van technische systemen en elektronische toepassingen. Onze medewerkers hebben ervaring met verschillende 2D en 3D Tekenpakketten waaronder Autocad, Solidworks en Inventor.

Engineering1

Ook op het gebied van project management kan Cottus Engineering uw organisatie voorzien van projectengineers die u op detacheringsbasis assisteren. Leiders met een sterke persoonlijkheid die moeiteloos navigeren door de diverse lagen van uw organisatie, het proces bewaken en verantwoordelijkheid dragen voor de technische oplevering van het eindresultaat. 

Engineering2

Op zoek naar een expert? Zij staan vanuit onze vestigingen in Almelo, Apeldoorn Eindhoven, Enschede, Heerenveen en Hoogeveen tot uw beschikking. Heeft u openstaande vacatures? Wij nemen indien u dit wenst het gehele werving- en selectietraject van u over. Zo wordt uw organisatie minder belast en bereiken we met elkaar het gewenste resultaat.

Wij bespreken natuurlijk graag met u de mogelijkheden voor het inzetten van onze Engineers. Neem direct contact met ons op!

 

Heb jij een technisch hart? Werk mee aan mooie projecten

Heb jij het cottus dna?

Zoek een functie in de buurt