Industrie

Industrie

Cottus Industrie heeft de juiste medewerkers in dienst!

In de industriële sector is het voor u als organisatie natuurlijk van levensbelang dat alle aspecten van het industriële proces op rolletjes lopen. Een vlekkeloos functionerend machinepark is daarbij essentieel. Bent u op zoek naar een waardevolle aanvulling van uw technische dienst, voor onderhoud of revisie, voor grote of kleine projecten? Cottus Industrie kan u voorzien van de juiste medewerker op gebied van metaalbewerking, elektrotechniek, mechatronica of werktuigbouwkunde.

industrie1

Gerenommeerde opdrachtgevers kiezen al vele jaren voor Cottus Industrie vanwege ons uitgebreide aanbod aan technisch geschoolde vakmensen en onze ervaring binnen verschillende sectoren. Of het nu gaat om procesindustrie, foodindustrie, landbouwmechanisatie, staalbouw, energie industrie of olie en gas industrie, wij kunnen uw organisatie voorzien van tijdelijk personeel op project basis of van een vaste aanvulling op uw huidige personeelsbestand.

Wij detacheren allround techneuten die middelbaar tot universitair opgeleid zijn. Waar nodig worden onze medewerkers getest of op competentie bijgeschoold op onze eigen Cottus Vakscholen. Enkele specialisaties van Cottus Vakschool zijn de lasopleidingen en lastrainingen en de laskwalificaties. Onze medewerkers worden volledig uitgerust met alle benodigde gereedschappen en persoonlijke beschermingsmiddelen. U heeft er dus geen omkijken meer naar.

industrie2

Voor al uw vragen over detachering en het inzetten van technisch personeel binnen de industriële sector zijn onze medewerkers telefonisch en per email te bereiken. Wij bespreken graag met u persoonlijk de mogelijkheden voor uw organisatie. Neem direct contact met ons op!

 

Heb jij een technisch hart? Werk mee aan mooie projecten

Heb jij het cottus dna?

Zoek een functie in de buurt