Interne vacatures

Werken bij Cottus

Cottus is een jong en energiek bedrijf met een informele cultuur, sterk en snel groeiend waar ruimte is voor individuele ontwikkeling en het nemen van initiatief. Cottus is sterk innovatief op het gebied van personeelsmanagement, projectsourcing, techniek en onderwijs en heeft de ambitie om bij de top van Nederland te behoren.

Dit begint bij het personeel op kantoor die elke dag weer 110% geven om onze opdrachtgevers te voorzien van technische projectmedewerkers. Tezamen met de USP’s zoals onze eigen technische Cottus Vakscholen en het hanteren van de Metaal & Techniek cao zorgen we er zo mede voor dat Cottus een aantrekkelijke en vooruitstrevende werkgever is.

Om onze opdrachtgevers kwalitatief goed te kunnen blijven bedienen zoeken wij geregeld naar nieuwe medewerkers. Op dit moment hebben wij de volgende openstaande vacatures:

Nieuwste vacatures

Er zijn géén vacatures gevonden

Mocht je geïnteresseerd zijn en jezelf zien passen in de onderstaande algemene functieomschrijving dan is een open sollicitatie uiteraard ook altijd mogelijk!

Algemene functieomschrijving projectmanager
Een Projectmanager bij Cottus is verantwoordelijk voor het zelfstandig acquireren van projectaanvragen (bij bestaande relaties, prospects en suspects) en het opbouwen, uitbouwen en onderhouden van contacten met onze opdrachtgevers. Verder is het werven, selecteren, begeleiden en plannen van medewerkers voor de projecten van onze opdrachtgevers eenvan de hoofdwerkzaamheden. Deze functie wordt vervuld in een hoge mate van zelfstandigheid waar commercieel ondernemerschap en persoonlijk werkgeverschap de boventoon voeren. Een projectmanager is immers de ambassadeur van Cottus richting de projectmedewerkers en opdrachtgevers.

Naast het faciliteren van interim projectsourcingvraagstukken bij de opdrachtgevers is een projectmanager ook alert op het opleidingskundige kennisvraagstuk binnen onze klantenkring. Hoe kun je als projectmanager het dienstenpakket van Cottus Vakschool bij de opdrachtgever over de büne brengen? Kortom; Een projectmanager is een gedegen allround gesprekspartner op het gebied van interim projectsourcing en personeelsvraagstukken.

Functie eisen

  • 2 tot 5 jaar werkervaring in gelijkwaardig functie is een eis;
  • Afgeronde opleiding op HBO niveau is een eis;
  • In het bezit van rijbewijs B is een eis;
  • Ervaring met detacheren/uitzenden is een pré;
  • Affiniteit met techniek (WTB, elektro, installatie of metaal) is een pré;
  • Betrouwbaarheid en representatieve houding;
  • Communicatief vaardig en beschikken over commerciële eigenschappen;
  • Flexibele instelling en een positieve en proactieve instelling;
  • Bereid tot het volgen van opleidingen/cursussen.
  • Een assessment op hard en/of softskills kan tot de mogelijkheid behoren bij een sollicitatieprocedure van een projectmanager.

Contact
Een open sollicitatie kun je versturen per email naar info@cottus.nl t.a.v. de directie.