Jong BBL talent gezocht!

Wie sleutelt aan de werktuigbouwkundige installaties bij onze opdrachtgevers? Wie is de storingsmonteur die de vulmachines wederom opstart? Wie bedraadt de besturingskast vol met PLC’s, frequentieregelaars, relais en zekeringen ?

Jij misschien ?

Ben jij het jonge talent wat wij zoeken ?

Durf jij de uitdaging aan?

JA?

Dan ben jij het jonge talent dat Cottus zoekt en degene die de komende jaren het verschil gaat maken!
Dan ben jij de persoon die het aandurft om een meerjarenproject aan te gaan waarin leren en werken in BBL vorm centraal staat aangevuld met tal van trainingen en cursussen.

Hoe ?

Samen met een projectmanager ga je een persoonlijk opleidingsplan opstellen waar jij de komende twee tot vijf jaar aan gaat staan. Dat leggen we samen vast in een leer-werkovereenkomst dat onderdeel is van de Metaal & Techniek cao. Stap voor stap leiden we je op tot een vak expert maar jij houdt de regie!

We starten met een BBL opleiding op het best aansluitende niveau (2, 3 of 4) die je gaat volgen bij een lokaal ROC. Daarnaast gaan we gedurende het BBL traject je nog verder opleiden binnen onze eigen Vakscholen. Periodiek word je uitgenodigd om je aan te melden voor een praktische of theoretische training of cursus.

De exacte inhoud van de extra trainingen en cursussen hangt natuurlijk af van je opleiding en functieinhoud. Als voorbeeld hieronder een elektromonteur.grafiek-BBL

Tijdens je werk vertegenwoordig je Cottus bij onze opdrachtgevers waar je natuurlijk ook veel leert. Het mooie is dat deze persoon naast je projectmanager ook totaal verantwoordelijk is voor je opleiding! Hij is projectmanager en praktijkbegeleider in één persoon! Hij is je directe aanspreekpunt op werk en studiezaken. Daarnaast heeft Cottus ook vele andere elektrotechnische, werktuigbouwkundige of lasdocenten in dienst die je overal mee kunnen helpen.

Jij bent degene die wij zoeken ?

Maak een Cottus DNA aan en vul de persoonlijkheidstest in!